Jaartraining Stemexpressie

Stemexpressie

is een Kunst

Veel mensen hebben in de afgelopen jaren stemexpressie leren kennen. Je authentieke stem ontdekken en laten klinken, jezelf bevrijden van aangeleerde patronen en beperkingen. Vrijheid en vertrouwen ontwikkelen om te zijn wie je bent en uit te dragen wat je wilt. Al klinkend ontdekken dat je je steeds meer kunt overgeven aan een zijnservaring die groter is dan je persoonlijkheid. Deze ervaring is door sommige deelnemers heilig of magisch genoemd.

Tijdens de jaartrainingen duik je een jaar lang met een groep liefhebbers in de wereld van klank en ziel. De Jaartraining Stemexpressie is de eerste jaargang. Daarna kun je het Verdiepingsjaar doen en daarna de Mastermodules. Het eerste jaar vormt wel een geheel op zich. Je hoeft dus niet van tevoren al te weten of je daarna verder wilt.

Je kunt de jaartrainingen als vakopleiding zien – veel deelnemers geven inmiddels ook vormen van stemexpressie of hebben het geïntegreerd in andere disciplines, zoals psychotherapie, coaching, presentatietraining, muziektherapie, lichaamswerk, rouwverwerking. Je kunt de jaartrainingen ook puur voor je eigen ontwikkeling en plezier volgen.

De eerstvolgende jaartraining start in januari 2022.

2020 | Vyrex Solutions Foto’s waterklankbeelden: © Alexander Lauterwasser www.wasserklangbilder.de en © Robert Boerman www.waterklankbeelden.nl