Doneer Actie

Stemexpressie heeft je

Hulp

Nodig

In deze coronatijd is stemexpressie hard getroffen en daarom vragen we je hulp. In het afgelopen jaar hebben we vrijwel alle workshops, weekends en weken moeten aflassen. De paar workshops die we tussen de lockdowns konden geven, konden alleen met kleine groepen (corona-proof). Door de weggevallen inkomsten is de huur van onze cursusruimte De AAP niet meer te betalen. Wij krijgen een beetje overheidssteun, waar we blij mee zijn, maar die is niet voldoende om te overleven. Daarom hebben wij, een aantal betrokken klinkers samen met Marius, een plan gemaakt voor crowdfunding, om stemexpressie te redden. We hebben jullie hulp nodig!

Wij gaan ervan uit dat als we stemexpressie door de coronacrisis heen helpen, het weer zal aantrekken. Met deze crowdfunding willen we de huur van de AAP voor een jaar veiligstellen. De AAP is de thuisbasis van stemexpressie en is helemaal geschikt gemaakt voor dit werk met klank (denk aan geluidsisolatie en akoestiek). Om de AAP te kunnen behouden is een bedrag van 16.000 euro nodig.

Het zou geweldig zijn als je wilt helpen! Alle bedragen, groter of kleiner, zijn welkom. Ook als je stemexpressie zelf niet kent, weet dat je hier heel veel mensen blij mee maakt.

Wij hopen dat veel mensen willen helpen. Hartelijk dank!

Marius, Fredelief, Maarten, Marleen, Wouter

2020 | Vyrex Solutions Foto’s waterklankbeelden: © Alexander Lauterwasser www.wasserklangbilder.de en © Robert Boerman www.waterklankbeelden.nl