Doneer Actie

Stemexpressie heeft je

Hulp

Nodig

In deze coronatijd is stemexpressie hard getroffen en daarom vragen we je hulp. In het afgelopen jaar hebben we vrijwel alle workshops, weekends en weken moeten aflassen. De paar workshops die we tussen de lockdowns wel gegeven hebben, konden alleen met kleine groepen (corona-proof). Wij krijgen een beetje overheidssteun, waar we blij mee zijn, maar die is niet voldoende om te overleven. Daarom hebben wij, een aantal betrokken klinkers samen met Marius, een plan gemaakt voor crowdfunding, om stemexpressie te redden. We hebben jullie hulp nodig!

Wij gaan ervan uit dat als we stemexpressie door de coronacrisis heen helpen, het weer zal aantrekken. Het oorspronkelijk gekozen bedrag was om de huur van de AAP voor een jaar veiligstellen. Dat is gelukt!! Ongelooflijk veel dank aan iedereen die gedoneerd heeft!

Als je ook wilt doneren vinden we dat geweldig. Alle beetjes helpen om stemexpressie draaiend te houden, zodat het die mooie plek blijft waar je je kunt ontwikkelen, een broedplaats voor groei en bezieling. Ook als je stemexpressie zelf niet kent, weet dat je hier heel veel mensen blij mee maakt.

Wij hopen dat veel mensen willen helpen. Hartelijk dank!

Marius, Fredelief, Maarten, Marleen, Wouter

2020 | Vyrex Solutions Foto’s waterklankbeelden: © Alexander Lauterwasser www.wasserklangbilder.de en © Robert Boerman www.waterklankbeelden.nl