Blog

MARIUS ENGELBRECHT BLOG

Lees meer over dit artikel op onze nieuwe website www.mariusblog.nl
Lees meer
Ze zijn helemaal hot op het ogenblik en vliegen wereldwijd over het internet: complottheorieën. Ideeën die eerst alleen in de verste uithoeken van de publieke opinie serieus werden genomen zijn opeens heel populair geworden. In complotberichten worden politici, wetenschappers en ook medici van duistere machtsplannen beschuldigd.
Lees meer
Is er in de corona-tijd nog ruimte voor optimisme? De hele wereld is geraakt door de grootste pandemie in honderd jaar. De economische gevolgen zullen voor veel landen dramatisch zijn. Er is verdriet en angst en ontreddering, bij veel mensen. Maar tegelijkertijd is er veel solidariteit en hulpvaardigheid.
Lees meer
Het zijn surrealistische tijden. Voor sommigen verdrietig of beangstigend. Maar ook ontroerend om te zien hoeveel solidariteit en liefde deze crisis oproept. De lockdown is nu in sommige landen en gebieden ingesteld. En wat horen we? In de zwaarst getroffen gebieden wordt veel gezongen.
Lees meer

2020 | Vyrex Solutions Foto’s waterklankbeelden: © Alexander Lauterwasser www.wasserklangbilder.de en © Robert Boerman www.waterklankbeelden.nl