De Helende Stem weekend

Ontdek de

kracht van je

helende stem

Maak via je stem verbinding met je lichaam, je ziel en je leven. In de werkwijze die ik ‘helende stem’ noem gebruiken we ons lichaam als klankkast. Je kunt je handen warm klinken, je voeten warm klinken, de klank voelen vibreren en stralen. Door je stem te laten vibreren maak je ook contact met energetische gebieden in je: gevoelens, lichaamsgeheugen, soms een diep weten. Verwonder je over de klanken die komen, van jouw eigen stem en van alle klanken van de groep. Het lied van je hart, het lied van je buik, het lied van jouw diepste wezen. Dit is elke keer weer indrukwekkend mooi om mee te maken.

Soms is de helende stem bedekt door schroom of juist prestatie – dit geldt voor ons allemaal in meer of mindere mate. Daarom doen we tijdens dit weekend ook bevrijdende en speelse oefeningen zoals jamsessies en bewegings- en lichaamswerk. Remmen, pantsers en andere patronen worden dan zachter en kunnen smelten. Dit is letterlijk het ontdooien van je stem, opdat die zo puur en echt mogelijk kan klinken en een belichaming wordt van wie jij ten diepste bent. Jouw stem, jouw leven, jouw lied. Dit wordt een bevrijdend en ontroerend weekend, met ervaringen en methodes die je direct kunt toepassen in je leven.

Wees welkom, als je benieuwd bent, je eerste stappen op dit gebied zet, maar ook als je al veel geklonken of gezongen hebt en je nog meer wilt overgeven aan de prachtige en wonderbaarlijk mooie wereld van stem en ziel. Als je vragen hebt bel of mail gerust. Ik hoop je te ontmoeten en te horen.

Weekend 1 t/m 3 februari
De Aap, Den Haag
Prijs € 300,- (inclusief avondmaal op zaterdag)

Vrijdagavond 20 tot 21.30
Zaterdag 10 tot 21.30
Zondag 10 tot 17 uur

Koffie, thee en versnaperingen worden verzorgd, lunches zijn vrij (neem iets mee of eet in de buurt), avondeten zaterdag wordt verzorgd.
Als je wilt overnachten vraag ons naar de mogelijkheden, onder andere bij de buren (het Stadsklooster).

2017 | Vyrex Solutions Foto’s waterklankbeelden: © Alexander Lauterwasser www.wasserklangbilder.de en © Robert Boerman www.waterklankbeelden.nl