Stem en zelfvertrouwen

Ontdek de

bevrijdende kracht

van je stem

Het is een bekend thema als je gaat zingen of spreken: zenuwen, spanning, jezelf inhouden. Als je dit herkent, weet dat je niet de enige bent. We horen het vaak van mensen, dat ze het spannend vinden om te zingen, of een speech te houden, of soms ook om een mening te geven. In stemexpressie hebben we manieren ontwikkeld om hiermee om te gaan.

Hoe kunnen we spreken en zingen zonder ons door onzekerheid of spanning te laten afremmen? Eén tip kunnen wij je nu al geven: de onzekerheid en spanning hoeven niet weg. Er gebeurt juist iets bijzonders als je die welkom heet en laat meeklinken. Het zijn gevoelige kanten van jou die net zo goed hun verhaal mogen vertellen. En die hoorbaar mogen zijn – waarom niet? Dan wordt wat je zegt of zingt echter, bezielder. Daar gaan we in deze workshop mee oefenen. We doen dat via klinken, zingen en ook spreken. Een bevrijdende dag voor als je meer naar buiten wil komen en je binnenwereld wil laten stralen.

Stem en zelfvertrouwen – workshop met Marius Engelbrecht
Zaterdag 13 april, van 11 tot 17 uur
De AAP, Den Haag
Prijs € 110,-

 

2020 | Vyrex Solutions Foto’s waterklankbeelden: © Alexander Lauterwasser www.wasserklangbilder.de en © Robert Boerman www.waterklankbeelden.nl