Het Festival van Liefde

Liefdevol in het

leven staan

en jezelf vieren

Ga dan mee met Diana Bergsma en Marius Engelbrecht naar het Festival van Liefde!

Wil jij een prachtige, inspirerende en fijne aanvulling op de zomervakantie? Of een andere invulling geven aan je vakantie? Met het Festival van Liefde maak je nieuwe verbindingen en open jij je hart naar jezelf en naar anderen. Het kan een avontuur voor je zijn, waarin je nieuwe mensen ontmoet, geniet van het samenspel van geven en ontvangen, nieuwe ideeën opdoet en je passie versterkt. Het is een ontdekkingsreis naar wat liefde betekent voor jou en hoe je dit in de praktijk brengt.

De krachtige thema’s Vertrouwen, Verbinding en Vrijheid zijn door het Festival verweven. Deze drie thema’s zijn belangrijk, omdat liefde begint bij de verbinding die je maakt met jezelf en de ander. Heb je die verbinding gemaakt en voel jij je innerlijk vuur dan komt de vertrouwen. Verbinding en vertrouwen geven je de weg naar innerlijke vrijheid.

NB: in de media wordt veel aandacht gegeven aan de hitte in Spanje, maar dat gaat over het zuiden. La Miana is in de bergen in het noorden, daar is het ook warm maar geen hittegolf.

Je kunt elke dag kiezen uit workshops, in de ochtend en in de middag. In de avond is soms programma, zoals een concert. Of samen klinken en dansen. Of vrij. Je krijgt elke dag het aanbod van de workshops om je op in te schrijven.

18 t/m 25 augustus 2018

Landgoed La Miana, Girona, Spanje
€ 879,-

Meer info op de site van Diana Bergsma: spirituelevakantiereizen.nl

‘Vieren was het! Elke dag weer. Elke dag voelen dat je leeft. Dat je het waard bent er te zijn. Dat je liefdevol ontvangen wordt precies zoals je bent. Mijn herinneringen zijn daarom mooi, intens en heerlijk.’.
Miriam

‘Het Festival der festivals. Liefde is zo’n ontroerend mooi en actueel thema! Ik heb genoten in/van een onvoorstelbare hoeveelheid energieën/kwaliteiten, van vele mooie mensen en ook volop van de natuur.’
Peter

Ontmoet nieuwe mensen en beleef bijzondere momenten!

Tijdens het festival krijg je de mogelijkheid nieuwe mensen te ontmoeten, bijzondere ervaringen op te doen, te genieten en te ontspannen in de zon en de natuur. Verder zijn er natuurlijk heerlijk maaltijden, leuke excursies en bijzondere workshops om te volgen.

Wil jij meer liefdevol in het leven staan? Jouw bijdrage aan de wereld geven? Ervaar dan zelf de verbinding en vrijheid die liefde jou en de mensen om je heen geven kan. Liefde ontvangen is ook een kunst!

2017 | Vyrex Solutions Foto’s waterklankbeelden: © Alexander Lauterwasser www.wasserklangbilder.de en © Robert Boerman www.waterklankbeelden.nl