De scheppingskracht van je stem

De scheppingskracht

van je stem

‘Muziek – dat zijn de vormen van de onzichtbare wereld’, zei Leonardo da Vinci. Wat gebeurt er eigenlijk als je zingt, of als je zang en muziek hoort? Als je subtiel waarneemt kun je klanken als vormen, kleuren en bewegingen beleven. Tijdens deze avond laten we ons inspireren door schilders, componisten en filmmakers, in hun zoektocht naar de vormen van klank.

Hoe beeld je muziek uit, hoe beeld je je innerlijk uit? We staan er weinig bij stil maar zelfs pioniers van de tekenfilm zochten naar de vormen achter de dingen, naar een onzichtbare werkelijkheid. Muziek is daar een ingang toe. Kan klank je echt aanraken? (Schubert zei van wel). Hoe komt het dat muziek al sinds mensenheugenis voor heling en inwijding wordt ingezet? Hoe komt het dat muziek mensen door oorlogen en crises heen trekt? Deze zoektocht door eeuwen heen is inspirerend voor iedereen die probeert de diepere onzichtbare bewegingen van het leven te herkennen. Hoe kun je jouw antwoord op situaties klinken, hoe kun je jouw antwoord ‘leven’?

Een avond stemexpressie met nadruk op de energetische aspecten van je stem. Tijdens deze avond ga je je stem op een nieuwe manier gebruiken en gaan we onszelf leren waarnemen als een kleurrijke energetische dans.

Data worden later bekend gemaakt.

Op Hodenpijl, Schipluiden
€ 15,-

Speciaal voor deze lezing geldt het Eet & Weet arrangement: een maaltijd in combinatie met een lezing.
Het werkt als volgt: van 17.30 tot 19.00 uur kun je aanschuiven voor de maaltijd. Deze bestaat uit een kopje soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk een lezing.

2020 | Vyrex Solutions Foto’s waterklankbeelden: © Alexander Lauterwasser www.wasserklangbilder.de en © Robert Boerman www.waterklankbeelden.nl