De helende kracht van je stem

Kennismaken

met de kracht van

stemexpressie

Al sinds de oertijden worden gezangen gebruikt voor heling, verwerking en inwijding. En ook voor groepsbinding, oorlog en trance. De muren van Jericho vielen en de aartsvaders van de Maya’s zongen bij de allereerste zonsopgang. Er zijn nog steeds culturen waar tijdens grote levensgebeurtenissen liederen gezongen worden, soms hartverscheurende liederen, en waar het gebruikelijk is om bij problemen en ziekte zangers of musici uit te nodigen.

Tijdens deze workshop ga je kennismaken met stemexpressie, een vorm van klinken en zingen die heel bevrijdend en helend is. Onze stem is heel persoonlijk, zoals we allemaal wel weten. Je kunt gevoelens horen in een stem, verlegenheid, je best doen, enzovoort. Daarom is stem ook zo’n mooi hulpmiddel om te verwerken en te helen. Alle lagen van onze ziel bewegen in onze stem. En omgekeerd: door onze stem te laten klinken komen de lagen van onze ziel in beweging. Tijdens deze dag kun je de helende kracht van je stem ervaren. Door je stem in je lichaam te laten klinken, echt de vibratie te voelen, maak je ook contact met energetische gebieden in je. De klanken van jouw levende wetende lichaam als poort naar je ziel.

Een bevrijdende en ontroerende dag, met tips en oefeningen die je direct kunt meenemen in je leven.

De groep is vol
Zaterdag 22 september, van 11 tot 17 uur
De Aap, Den Haag, € 85,-

2017 | Vyrex Solutions Foto’s waterklankbeelden: © Alexander Lauterwasser www.wasserklangbilder.de en © Robert Boerman www.waterklankbeelden.nl