Sounding the Heroes Within

Sounding the Heroes Within

Een week in de Vogezen

In deze cursus gaan we op reis met de held in ons. We hebben allemaal een held in ons, in verschillende gedaanten, als krachten die ons van binnenuit inspireren. We gaan die reis maken met onze stem, ieders unieke eigen klank én de samenzang met de groep.

We doen veel soorten oefeningen met lichaam en stem. We klinken (‘sounding’) en zingen, altijd improviserend in vrije klanken, zonder bestaande liederen. De liederen ontstaan vanzelf. Voeten in de grond, hart open en het komt. Verschillende aspecten van stemexpressie komen aan bod: klankreizen, jamsessies, we klinken samen, in duo’s en als je wilt alleen. De groep ondersteunt met ritmes en tonen. We hebben drums en als je zelf een instrument mee wil nemen is dat welkom.

Het wonder van stem en zingen is dat het een diepe bron in ons raakt, een oerbron die ons herinnert aan wie we zijn en wat we kunnen. Tijdens deze week gaan we ervaren hoe we die bron wakker kunnen maken.

Programma:

Van 28 juli t/m 2 augustus. Zondagavond de 28e is een introductie die ook open is voor andere geïnteresseerden.
Vanaf maandag de 29e komen we vier ochtenden samen: ma-, di- do- en vrijdag van 09.45 tot 12.30 uur. Woensdag is dus vrij. Daarnaast zijn er twee middagworkshops: dinsdag en donderdag van 15.30 uur tot 17.30 uur.
Er is voldoende tijd om heerlijk van de omgeving en de vakantie te genieten.

Maaike Gerritsen, een begeleider van ons team, geeft ook twee cursussen in Ecolonie: Aardeliederen 18 en 19 juli en Chanting for Peace 4 t/m 9 augustus.
Als het je aanspreekt kun je dus combineren.

Sounding the Heroes Within wordt gegeven door Marius Engelbrecht.

Plaats: Ecolonie een vakantie- en activiteitencentrum in de Vogezen. Er zijn daar veel activiteiten voor volwassenen en kinderen, op gebied van creativiteit, natuur, kruidentuin, groentetuin en veel meer.
Je kunt kamperen of een van de kamers of gites huren, op basis van logies en ontbijt of volpension.
Onze cursus vindt plaats op één van de schitterende terreinen van Ecolonie genaamd ‘la Forge Neuve’, een klein half uur wandelen vanaf het hoofdterrein (ook met de auto en fiets bereikbaar).

Tijd: 28 juli t/m 2 augustus.
Prijs € 280,- excl. verblijf en maaltijden.

Aanmelden

 

2020 | Vyrex Solutions Foto’s waterklankbeelden: © Alexander Lauterwasser www.wasserklangbilder.de en © Robert Boerman www.waterklankbeelden.nl