Oerzang – dag

Oerzang is een

ontdekkingsreis

in klank

Een ontdekkingsreis met je stem. Als je jouw pure stem laat klinken, zonder de vele laagjes van schroom en gêne of juist van je best doen en alles wat je geleerd hebt (allemaal gewone en herkenbare laagjes, maar als die smelten gebeurt er iets heel bijzonders) dan hoor je opeens een stem die vanzelf lijkt te komen, een stem die je misschien nog helemaal niet kende.  Het lied van je hart, lied van je buik, lied van jouw diepste wezen. Die laten klinken, is pure magie.

Verbinding maken met onze eigen, pure stem is vaak lastig door alle laagjes die deze bedekken. Daarom doen we tijdens stemexpressie bevrijdende en speelse oefeningen zoals jamsessies, en bewegings- en lichaamswerk. Remmen, patronen en pantsers worden dan zachter en kunnen smelten. Dit is het ontdooien van je stem, opdat die zo puur en echt mogelijk kan klinken en een belichaming wordt van wie jij ten diepste bent. Jouw stem, jouw leven, jouw lied.

Het gebruik van de stem voor klinken en zingen is veel ouder dan voor praten en taal. Het werd gebruikt voor communicatie, heling en verwerking. Ook voor groepsbinding, inwijding en trance. En met deze stroom kunnen we ook nu nog contact maken. Door te klinken.

Dit wordt een bevrijdende dag, met ervaringen en methodes die je direct kunt meenemen in je leven.

Oerzang wordt gegeven door Harm Jan Prins
Zaterdag 17 juni, van 11 tot 17 uur
Centrum De Poort (locatie Friesestraatweg)
Friesestraatweg 31, Groningen
Prijs € 80,-

Aanmelding via de link hierboven of via Harm Jan zelf: HarmJanPrins/Oerzang

2020 | Vyrex Solutions Foto’s waterklankbeelden: © Alexander Lauterwasser www.wasserklangbilder.de en © Robert Boerman www.waterklankbeelden.nl