Mannenklank

Klinken vanuit

je eigen kracht

en kwetsbaarheid

Hoe blijf jij staan in deze wereld? Van waaruit laat jij je leiden, zodat je kan groeien als man?
Met een groep mannen gaan we klinken, bewegen en dansen. Wil jij meer verbinding met jezelf, meer broederschap? Stralen vanuit je eigen kracht. Jezelf laten horen en laten zien? Welkom bij Mannenklank!

Wat geeft stem als extra’s aan mannenwerk? Stemgeven, durven spreken en zingen geven ruimte en vrijheid. Waar jouw klank is daar leef je. Jouw stem, jouw roep, jouw lied.
Als mannen ontmoeten we elkaar in moed, kracht en kwetsbaarheid. Met trommels creëren we het ritme van het leven.

Wij werken met stem en klank, beweging en aarding, vaak in de hele kring en ook vaak in duo’s. Met trommels creëren we het ritme van het leven. Samen met andere mannen maak je een individuele reis en vorm je een veilige bedding voor elkaar.

De workshops worden gegeven door George van der Mark en Maarten de Gaaij.

“Deze mannen weten wat klinken is! De prettige begeleiding en veilige bedding maakte het makkelijk om met andere mannen te zijn en mijn geluid te klinken. Na de workshop voelde ik me dagenlang energiek en voldaan.”
Viktor Steijger

“Het was voor mij helend om te ervaren dat mannen mij kunnen dragen en steunen als ik mij zichtbaar maak. Inmiddels weet ik ook dat man-zijn niet te leren valt van vrouwen. Daar zijn mannen in de eerste plaats voor nodig.”
Harry Verweij

“Het was heerlijk om met 7 mannen deze verbinding aan te gaan. Mooi om je eigen klank te mogen voelen, uiten en delen. Alles mocht er zijn! Ik heb mogen ervaren dat ik mijn vrijheid kon leven! Maarten en George vulden elkaar goed aan, lieten ook zelf hun kwetsbaarheid zien en stonden niet “boven” ons. Niet teveel praten maar veel doen! Erg dankbaar!!”
Stephan Holzhauser

“Het was een fijn welkom met het klinken van elkaars namen, mooi om met een thema van verlangen te klinken, in tweetallen je thema klinken en er een paar woorden aan geven; persoonlijk en intiem. Op ‘t laatst in de cirkel heerlijk om alle ruimte te nemen om te klinken. Mooie vrije en veilige sfeer vond ik het.”
Henk

Drieluik Mannenklank
Drie zaterdagen van 11 tot 17 uur: 16 november, 7 december, 11 januari. Centrum De Orbit in Zeist (goed te bereiken vanaf het station en vanaf de snelweg),
prijs € 330,- voor de drie dagen.

Mannenklank wordt gegeven door George van der Mark en Maarten de Gaaij.
Heb je vragen, bel ons gerust:
George 06-40430819
Maarten 06-51562359

2020 | Vyrex Solutions Foto’s waterklankbeelden: © Alexander Lauterwasser www.wasserklangbilder.de en © Robert Boerman www.waterklankbeelden.nl