Mannenklank

Klinken vanuit

je eigen kracht

en kwetsbaarheid

Hoe klink jij? Laat jij jezelf horen en zien? Durf je voluit te leven?
Welkom in de klankworkshop voor mannen!

Door George van der Mark en Maarten de Gaaij

Wat kan Mannenklank je brengen?
Door zelf te klinken, bewegen, spelen en dansen maak je verbinding met jezelf en andere mannen. Je ontwikkelt meer moed, warmte en broederschap. Je kan met je aandacht van je hoofd meer naar je hart en je buik gaan, je met de aarde verbinden. Je laat jezelf meer zien en horen. Het helpt je om meer volledig te zijn.

Wij nodigen je uit voor een introductiemiddag en daarna een serie van 3 middagen. We werken o.a. vanuit de moeder-zoon relatie met heling door je stem, de vader-zoon relatie met de kracht van je stem en tenslotte de integratie vanuit het hart en het archetype van de Koning.

Wie wij zijn?

George: “Door Stemexpressie durf ik voluit te leven en te genieten in het moment. Stemexpressie heeft mij geleerd ieder aspect van mezelf en het leven uit te nodigen en welkom te heten. Iedere keer de beweging aan te gaan, mee te zijn, te onderzoeken, te doorvoelen en te doorleven. Ik voel me vrijer, meer op mijn gemak en ik spreek me uit. Kortom: ik laat mezelf zien.”

Maarten: “Door te klinken heb ik ontdekt hoe ik mij meer kan verbinden met wat er in mij leeft: ik voel mij meer vrij, ik spreek mij meer uit wat ik echt wil en verbind mij vanuit mijn hart met anderen. Werken met mannencirkels en het sjamanisme geven mij al jarenlang steun en inspiratie. Graag begeleid ik voor andere mannen dit klankavontuur.”

Mannenklank bestaat uit drie zaterdagmiddagen:
29 april, 13 mei en 27 mei, van 13 tot 17 uur.

Centrum de Orbit, Zeist (10 minuten lopen van het station).

Kosten € 165,- (incl. btw).

Heb je vragen, bel één van ons.
George van der Mark (06-40430819)
Maarten de Gaaij (06-51562359)

2020 | Vyrex Solutions Foto’s waterklankbeelden: © Alexander Lauterwasser www.wasserklangbilder.de en © Robert Boerman www.waterklankbeelden.nl