Klinken met Voorouders – weekend

Klinken met Voorouders

Heb je interesse in Stemexpressie en voorouders? Wil je je verdiepen in je familielijn of patronen doorbreken? Dan is dit weekend voor jou. Jouw stem en jouw klanken zijn een krachtige tool om in contact te komen met je lichaam en met diepere lagen. En ook met het veld om ons heen; het veld van onze voorouders.

In dit weekend zoeken wij via klank de verbinding met hen. Zij zijn in ons. We klinken hen toe. Zij hebben ons mede gemaakt tot wie wij zijn en dat wordt in dit weekend voelbaar en tastbaar. Luister naar de verhalen die zij ons vertellen. Zij raken ons aan en laten zich horen. Misschien komen er verhalen die niet eerder zijn gedeeld.

Een weekend midden in de natuur. Een weekend met vuur, dans, ritme, stilte en klank. Een weekend over bevrijding; over loslaten en nieuwe paden vinden. Met alle ruimte voor jouw ziel en jouw verlangens. Het gaat deze dagen over jouw voorouders en jouw roots. Naar je roots gaan brengt verheldering, heling en verzoening. Je leven wordt er door verrijkt. Dit wordt een weekend waarin patronen in beweging kunnen komen.

Onze groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers en we gaan samen op reis. Er is ook ruimte voor vrije tijd en ontspanning. Ons weekend is in Het Oerveld in Ruinen (Drenthe); een klein centrum midden in de natuur. We integreren de natuur in ons werk. We verzorgen het eten samen. Je slaapt in het centrum waar 10 slaapplaatsen zijn; verdeeld over drie kamers (1/4/5). Je kunt ook je eigen tent opzetten op het terrein.

Begeleiding door Geneviève Kooijman en Jan ter Horst. Wees welkom.

Reacties van deelnemers:
(na de dag die Geneviève en Jan eerder gegeven hebben)

“Na deze dag voel ik ontspanning, speelsheid, liefde voor natuur en levensgenieten.”

“De begeleiding door Genevieve en Jan was liefdevol, veilig en uitnodigend.”

“Klinken met Voorouders heeft mij een grotere en bredere blik op mijn mannenlijn gegeven. Hierdoor heb ik veel meer begrip voor een patroon en de pijnlijke kant van de relatie met mijn vader. Ook veel meer lucht en licht doordat ik ervaren heb dat er nog zoveel anders in die mannenlijn is.”

“Er speelde iets in mijn leven wat ik nooit kon verklaren. Altijd maar bezig zijn, nuttig moeten zijn, goedkeuring krijgen en afzien van de dingen die me gelukkig maken. Tijdens het klinken voelde ik een zwaarte in mijn mannenlijn. Bij alle mannen die me voor zijn gegaan. Totaal geen verbinding onderling. En plots bij de 7e generatie terug stond daar een jongetje. Hij straalde zo puur en vol liefde, dansend en huppelend met andere jongens. Het werd de kop in gedrukt en verboden. Hij moest man zijn, hard werken, een vrouw trouwen en kinderen krijgen. Het was alsof de donder in sloeg en zich hier een patroon startte, dat man op man is doorgegeven is in onze familielijn. Niet lullen, maar poetsen. Niet voelen wat je hart wil, maar presteren. Tot slot klonk ik het lied van het jongetje, zijn speelsheid en plezier. Ik klonk het door de lijn heen, alle mannen deden mee. Zoveel speelsheid en plezier. Harten straalden. Wat een eer om dit te mogen doen!”

“Mooi ook van de anderen de verhalen te horen en hier samen mee bezig te zijn en elkaar te steunen. Het toezingen van een voorouder was prachtig en helend ook naar een bepaald stuk in mijzelf.”

Klinken met Voorouders
door Geneviève Kooijman en Jan ter Horst.
Weekend 27 t/m 29 oktober.
Het weekend begint op vrijdag rond 20.00 uur; we eindigen op zondag rond 16.00 uur.
Plaats: Het Oerveld, Ruinen.
De kosten van € 325,- zijn inclusief maaltijden (we koken samen) en overnachtingen.
Deze dagen worden gegeven door Geneviève Kooijman en Jan ter Horst. Aanmelden kan bij Jan: jan.terhorst@legaltree.nl
Voor meer informatie kun je ons ook bellen of een App sturen: Geneviève (06 – 4305 7755) of Jan (06 – 5428 2498).
 

2020 | Vyrex Solutions Foto’s waterklankbeelden: © Alexander Lauterwasser www.wasserklangbilder.de en © Robert Boerman www.waterklankbeelden.nl