De Bekkenstem

Geef je stem

vleugels

De Bekkenstem is een manier van klinken die je diep verankert in de grond en tegelijkertijd je stem vleugels geeft. Een stem die een kanaal in je opent waardoor kracht kan vrijkomen. Je stem wordt er dieper en voller van, zonder dat je hoeft te forceren of duwen. Je ontwikkelt in korte tijd openheid in je lichaam, ruimte voor je hart, verbinding van benen, buik hart en hoofd. De bekkenstem opent een levengevende en scheppende energiestroom. We doen ook energetische en eenvoudige adem-oefeningen waardoor het effect steeds meer door je hele lijf voelbaar wordt. Het is een manier van klinken die diep doorwerkt en veel energie geeft.

‘De bekkenstem – hoe kom je er op? – de bekkenstem is echt ongelofelijk. Hij opent een kanaal in je, verbindt je rechtstreeks met je kern. Alleen de essentie. De openheid die je met stemexpressie meestal na een paar uur gaat voelen, bereik je hier meteen en volledig’.
Geraldine de Hulster

‘Wat een powerweekend zeg! Dit is schoonspoelen. En wat vond ik het fijn om voluit te mogen klinken. Ik ben nog steeds al het losgewassene aan het verwerken’.
Akke Rus

14 t/m 16 april 2023,
van vrijdag 20 uur tot zondag 17 uur.

Centrum Oostraven, Epe.

€ 470,- incl. maaltijden en overnachtingen (tweepersoonskamer).
€ 510,- incl. maaltijden en overnachtingen (eenpersoonskamer).

Informatie over het centrum: www.oostraven.nl

2020 | Vyrex Solutions Foto’s waterklankbeelden: © Alexander Lauterwasser www.wasserklangbilder.de en © Robert Boerman www.waterklankbeelden.nl